* Политика новости » Банки »

* *

Dyer të brendshme. Çfarë është e vlefshme për të shpëtuar, dhe çfarë nuk është

Lajmet e kompanisë

Lajmet e kompanisë

Dyer të brendshme - një theks i rëndësishëm i brendshëm. Ata do të sigurojnë izolim të nxehtësisë dhe të tingullit, do t'ju ndihmojnë të tërhiqeni dhe dekoroni dhomën. E gjithë kjo është e mundur, megjithatë, nën një kusht: nëse brendshme tuaj dyert cilësisë. Ne do t'ju tregojmë se çfarë mund të shpëtohet duke zgjedhur ato, dhe nuk ia vlen.

Materialet: në dispozicion nuk do të thotë keq

Zgjedhja e dyerve të brendshme sot është e madhe. Rrëshqitje dhe varet, me xham dhe një pasqyrë, me rrotulla dhe të shurdhër, me një dhe dy kapakë dhe madje jo standarde - të gjithë do të gjejnë atë që po kërkon.

Prodhuesit ukrainas ofrojnë produkte nga materiale të ndryshme. Sigurisht, statusi, dyert e qëndrueshme dhe ekologjikisht miqësore do të bëhen prej druri natyral. Lisi, ahu, alder, arre, sofër do të përputhen në mënyrë të përkryer në brendësi dhe do t'ju kënaqin për më shumë se një dekadë, por jo të gjithë, mjerisht, mund ta përballojnë atë. Ju mund të kurseni para duke u dhënë përparësi një pisha më të përballueshme. Por mos harroni se ky lloj druri nuk është i përshtatshëm për banjo dhe kuzhinë, pasi ajo është e ndjeshme ndaj ndryshimeve të temperaturës dhe lagështisë.

Megjithatë, jo vetëm druri natyror është i famshëm për qëndrueshmërinë dhe përsosjen e saj. Vetitë e mira të performancës dhe dyert me rimeso. Ato bazohen në një kornizë druri të mbuluar me rimeso MDF. Ky material ka një nxehtësi të shkëlqyer dhe një izolim të zhurmës, jo-toksik.

Pak më e lirë se ekoshpon. Ky është një material artificial që imiton cilësinë dhe ngjyrën e drurit. Eko-veshja është e qëndrueshme ndaj konsumit, rezistente ndaj copëzimit dhe kruajtjes.

Në banjë, ku lagështia rritet vazhdimisht, dyert e PVC janë të vendosura mirë.

Well, dyert MDF janë më të përballueshme. Ndryshe nga druri, ato janë të lehta, nuk kërkojnë kujdes të veçantë, janë të papërshkueshme nga zjarri. Kjo është vetëm jetëgjatësia e tyre varet nga mirësjellja e prodhuesit dhe gjithmonë nuk mund t'i pëlqejë pronarit.

Me një fjalë, duke kursyer materialin, jini të arsyeshëm dhe mbani mend fjalën "vetëm në det, nuk është e matur". Është mjaft e mundur për të zëvendësuar dru me material cilësor, pa rrezikuar të zhgënjehet në blerje.

Për të ulur çmimin e dyerve dhe refuzimin e elementeve dekorative, pasqyra, xhami me njolla. Mos harroni se modelet e thjeshta janë gjithnjë më të lira se sa frëngji. Pamja prej tyre, sigurisht, është më modeste, por nëse po flasim për një tualet apo një depo, a është estetikë e rëndësishme?

Fittings: harrojmë për kursim

Fittings: harrojmë për kursim

Por në pajisje kur blejnë dyert e brendshme nuk mund të ruhen në asnjë rast. Është në cilësinë e ndeshjeve varet nga operacioni i mëtejshëm. Mos harroni se ju do të përdorni derën e brendshme shumë më shpesh se dera e hyrjes. Dhe nëse sythe, dorezat dhe flokët nuk janë të dizajnuara për ngarkesa të rënda, ata shpejt do të dështojnë dhe do t'ju dënojnë për shpenzime shtesë. Për më tepër, shpenzimet kërcënohen nga ato të rëndësishme: zëvendësimi i aksesorëve mund të kushtojë jo shumë më pak se dyert e reja, përveçse me punë të tilla, dyert mund të dëmtohen dhe madje prishen.

Si nuk do të doni të ruani, pajisje - jo opsion. Duhet të jetë me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme. Point.

Instalimi: Vetëm profesional

Instalimi: Vetëm profesional

Ne nuk rekomandojmë ruajtjen e instalimit të dyerve të brendshme. Merreni këtë biznes profesionistëve.

Vetëm karpentjerët mund të përballojnë të vendosin për instalimin e tyre. Përndryshe, një lëvizje e pasaktë mund të prishë pamjen e derës dhe të dëmtojë ndërtimin e saj. Dhe së bashku me dëshirën tuaj për të bërë gjithçka vetë do të humbni garancinë e prodhuesit.

Mos harroni se dyqanet e vetë-respektuar ofrojnë dyer të brendshme në të cilat flokët dhe varet ishin ngulitur në fabrikë vetë. Kështu që do të mbroheni nga të çara dhe gërvishtje të materialit, prandaj nga një humor i prishur dhe nga shpenzimet e paplanifikuara.

Përveç instalimit të dyerve të brendshme, nëse nuk i keni këto aftësi, mundeni vetëm në një rast - duke përdorur dyqanin e ofertave promovuese. Shumë shpërndarës shpesh u ofrojnë klientëve zbritje dhe madje edhe instalimin falas nëse blejnë dyert për një sasi të caktuar.

Nga rruga, duke pritur për shitjen ose promovimin, ju mund të blini edhe dyert më të shtrenjta dhe me cilësi të lartë me çmime të arsyeshme. Monitoroni politikën e çmimeve të dyqaneve online, vizitoni depot dhe fati i mirë me siguri do t'ju buzëqeshë. Vetëm një minus - do të duhet të presë.

E dimë faljen - shiko se shtrydh Ctrl + Enter

Pamja prej tyre, sigurisht, është më modeste, por nëse po flasim për një tualet apo një depo, a është estetikë e rëndësishme?

Реклама

Популярные новости

Банки и финансы
Как просить деньги в долг, чтобы вам не отказали Да, ситуация, когда вам приходится занимать у кого-то деньги — не из приятных. Но, к сожалению, совершенно избежать ее не удается. Бывает, что нужно перехватить

Банк России выступил против закрытия микрофинансовых организаций
Правовой портал Петербурга  опубликовал сообщение, выражающее отношение Центробанка о новом законопроекте, в случае принятия которого микрофинансовые организации, существующие на территории Российской

На требование срочно запретить микрофинансовые организации Эльвира Набиуллина предложила альтернативу в виде постепенного сокращения подобных компаний
Июнь 30 2016 На недавно прошедшем заседании российской Госдумы широко обсуждалась актуальная и болезненная тема, касающаяся работы организаций микрокредитования (микрофинансовые организации). Помимо действующих

Система финансов, ее звенья
Система финансов в целом — это совокупность различных сфер финансовых отношений, в процессе которых образуются и используются различные денежные фонды. Понятие «система финансов» является развитием более

Займ от Е-Заем (E-Zaem), оформить быстрый микрозайм на карту от МФО Е-Заем, онлайн заявка на повторный кредит в микрофинансовую компанию в Москве
Случаи из собственной жизни, когда возникает срочная необходимость в деньгах, может вспомнить практически каждый человек. Пути к разрешению ситуации могут быть самыми разнообразными. Однако моментальные

Алхимия Финансов Джордж Сорос - Книга которую нужно прочитать
Проверенные брокеры: О Джордже Соросе Тактика поведения и все достижения такой личности, как Джордж Сорос , достойны восхищения. Этот биржевой спекулянт и филантроп доказал всем, что упорство

Финансовые термины. Словарь финансовых терминов
Эта публикация будет представлять собой краткий словарь финансовых терминов , которые должен знать и понимать каждый. В ней я обозначу основные финансовые термины , касающиеся личных финансов и семейного

Роль налогов в формировании финансов государства
  Отмечая значимую роль в формировании государственных финансов, следует отметить, что «для каждой общественно-экономической формации характерна присущая ей система государственных доходов, обусловленная

Ответы@Mail.Ru: кем можно работать закончив по специальности "Финансы и кредит"?
Natali Zuzu Мудрец (18702) Я закончила эту специальность и могу точно сказать кем работала и работаю я и мои друзья: - финансист на предпрятии, в перспективе - фин. менеджер; - в

Обучение в 2018 году на курсах и семинарах по финансам предприятия, оффшоры, курсы повышения квалификации
Семинары и курсы по финансам для директоров и руководителей соответствующих служб, менеджеров

Реклама

Календарь новостей