* Политика новости » Банки »

* *

A mund të kujtoj një mesazh në whatsapp. Si të fshini një mesazh nga whatsapp

 1. Udhëzime për heqjen
 2. Fshini bisedën në Vatsap në Android
 3. Farë duhet të bëni për të hequr

Zhvilluesit e aplikacionit WhatsApp kanë bërë të mundur që përdoruesit e tyre të vendosin vetë nëse duhet të ruajnë korrespondencën në pajisjet e tyre ose ta fshijnë atë. Lajmëtari punon me mini biseda. Është kutitë e dialogut të cilat përdoruesit krijojnë mes vete për biseda private.

Ata gjithashtu mund të bëjnë biseda në grup duke i shtuar ato në listën e kontakteve të kësaj kutie dialogu. Për këtë qëllim, përdoren mjete të ndryshme dhe opsione të vetë aplikacionit, të cilat lejojnë zgjerimin e funksionalitetit të vetë sistemit dhe shtimin e funksionit të menaxhimit të mesazheve.

Nëse lind pyetja se si të fshini një bisedë në një vatsap , atëherë duhet t'i referoheni udhëzimet zyrtare që jepet nga vetë zhvilluesit.

Fshirja e të dhënave dhe biseda vetë nënkupton që të gjitha informacionet e ruajtura nga këtë pjesë program , do të hiqet vetëm nga pajisja mediatike. E thënë thjesht, ju mund të fshini bisedën vetëm nga pajisja juaj.

Abonuesi që korrespondoi me ju do të vazhdojë të mbajë bisedën tuaj të përgjithshme deri sa ta fshijë atë. Vlen gjithashtu të përmendet se të gjitha të dhënat në pajisje i nënshtrohen arkivimit.


Vlen gjithashtu të përmendet se të gjitha të dhënat në pajisje i nënshtrohen arkivimit

Kjo do të thotë që në një periudhë të caktuar kohe, çdo ditë programi vetë kopjon të dhënat nga ndarjet aktive ku ndodhin ndryshime gjatë rosave të fundit. Kjo do të thotë që edhe nëse biseda është fshirë, ajo mund të rikthehet më vonë brenda 7 ditëve pas arkivimit.

Udhëzime për heqjen

Si ta fshini bisedën në vatsap platformë celulare vrapimi, apo? Nuk ka probleme për përdoruesit. Procedura është universale për çdo lloj pajisje. Të gjitha veprimet kryhen direkt në aplikim.

Fshini bisedën në Vatsap në Android

Për të filluar procesin e fshirjes së një bisede të përgjithshme me një pajtimtar tjetër, duhet të:

 • Shkoni te bisedat e seksionit përkatës.
 • Tjetra, duhet të klikoni në bisedën e dëshiruar dhe të mbani gishtin për disa sekonda, biseda e theksuar do të shënohet me një shenjë kontrolli.
 • Si përgjigje, një menu e vogël do të shfaqet me një zgjedhje veprimesh për këtë program ose ikonën Basket në krye.

Si përgjigje, një menu e vogël do të shfaqet me një zgjedhje veprimesh për këtë program ose ikonën Basket në krye

 • Në fund të këtij aplikacioni do të ketë një skedë fshirje. Zgjedhja e saj aplikim mobil hiqni plotësisht bisedën nga sistemi.

Zgjedhja e saj  aplikim mobil  hiqni plotësisht bisedën nga sistemi

Nëse jeni duke përdorur bisedë në grup, atëherë për ta hequr atë do t'ju duhet të drejtat e administratorit ose krijuesi i këtij bisede. E tëra ato që mund të bësh pa qenë pronar i kësaj bisede është ta lësh atë, pas së cilës informacionet e korrespodencës nuk do të jenë në dispozicion për ju.

Në të ardhmen e afërt whatsapp do të shfaqet tipar i ri - kujtoni ose modifikoni mesazhe që nuk janë lexuar ende nga bashkëbiseduesi juaj. Sipas zhvilluesve, kjo do t'i lejojë përdoruesit të shmangin sikletin nëse ata dërguan një mesazh pa menduar mirë për pasojat.


Aktualisht, kjo risi është e disponueshme në versionet beta të WhatsApp në Android dhe iOS dhe së shpejti do të implementohet në ndërtime të qëndrueshme të mesazheve, përfshirë në Windows 10 Mobile.

Nëse mesazhi nuk është lexuar ende, përdoruesi mund ta fshijë atë ose ta ndryshojë. Në rastin e parë, marrësi do të shikojë një njoftim që mesazhi është tërhequr nga dërguesi.

WhatsApp po teston edhe disa risi të tjera. Një nga karakteristikat e reja të të dërguarit do të jetë aftësia për të ndjekur vendndodhjen e pjesëmarrësve në biseda në grup në rast se ata kanë hapur qasje në gjeo-vendndodhjen e tyre. Ky funksion mund të përdoret për të takuar miq dhe njerëz të afërt, por ka të ngjarë të gjeni mënyra më pak të parëndësishme për ta përdorur atë - për shembull, në kabinat e dispeçimit dhe transporti publik në cilësi sistemi falas përcjellja e vendndodhjes së punonjësve (përfshirë edhe me qëllim të sigurisë së tyre). Sidoqoftë, përdorimi profesional i këtij funksioni do të parandalohet nga fakti se do të jetë e mundur të ndani informacione rreth vendndodhjes tuaj brenda pesë minutave.

Një risi tjetër që së shpejti do të shtohet në WhatsApp është vendosja e fotove si status, e cila do të fshihet automatikisht brenda një dite. Një veçori e ngjashme u implementua më parë në Snapchat dhe lajmëtarë të tjerë të menjëhershëm, përdoruesit e të cilëve mund t'i dërgojnë njëri-tjetrit mesazhe, foto dhe video që zhduken pas 24 orësh. Për më tepër, kjo risi është e ngjashme me seksionin “Stories” në Instagram, Facebook dhe VKontakte.

Në pranverën e vitit 2016, u shfaq opsioni për të modifikuar mesazhet e dërguara brenda telegramin e të dërguarit duke punuar në ekipin e themeluesit të VKontakte Pavel Durov. Në Janar 2017, zhvilluesit shtuan mundësinë për të rikujtuar mesazhe në këtë lajmëtar brenda 48 orësh pas dërgimit.

Një nga konkurrentët kryesorë të WhatsApp, lajmëtar viber , gjithashtu përgatit disa risi. Në të ardhmen e afërt, funksioni i dërgimit do të shfaqet në të. mesazhe me tekst , foto dhe video që do të fshihen me kalimin e kohës. Periudha gjatë së cilës ato do të jenë të dukshme do të duhet të tregohet përpara dërgimit. Përveç kësaj, Viber do të ndajë fotografi dhe video me rezolucionin origjinal. Për ta bërë këtë, ata duhet të dërgohen si skedarë të rregullt - në këtë rast ato nuk përpunohen dhe kompresohen. Këto risi janë tashmë të disponueshme në versionet e viber për iOS dhe së shpejti do të implementohet në platforma të tjera, përfshirë përfshirë dritaret 10 Mobile dhe Windows 10.

Mesazhet e bisedës gjithashtu mund të fshihen me kërkesë të përdoruesit. Zhvilluesit e softuerëve vendosin të largohen ky funksion duke i lejuar pronarët e pajisjeve të vendosin vetë se si të merren me korrespodencë dhe të dërgojnë skedarë të mediave.

Kur pyetni se si të fshini një mesazh të dërguar në WhatsApp, duhet të kuptohet se veprime të tilla kryhen brenda në mënyrë të njëanshme . Ju nuk mund ta fshini historinë nga vegël e një përdoruesi tjetër.

Për shembull, kur merrni pjesë në një korrespodencë me një person, lehtë mund të fshini mesazhet e tij dhe të tij nga pajisja e tij e lëvizshme. Sidoqoftë, një përdorues tjetër do të ruajë korrespondencën në pajisjen e tij.

Më parë, në shumicën e pajisjeve të vjetra, tipari i fshirjes së mesazheve u mbështet. Derisa të lexohet nga përdoruesi, kjo mesazh u ruajt në një server të ndërmjetëm. Pasi të keni lexuar mesazhin, i kaloi ruajtjes përdoruesit.


Pasi të keni lexuar mesazhin, i kaloi ruajtjes përdoruesit

Meqenëse ishte e nevojshme të hapeshin letrat hyrëse më herët, procesi u lexua në lexime dhe ndërsa letra nuk u hap, përdoruesi që e dërgoi atë mund të fshijë të dhënat e dërguara në mënyrë të pakthyeshme. sot pajisjet mobile kur të arrijë një mesazh, ata menjëherë regjistrojnë trafikun në hyrje. Prandaj, do të jetë e pamundur të fshini përmbajtjen e dërguar nga pajisja e një përdoruesi tjetër.

Farë duhet të bëni për të hequr

Tani u bë e qartë se pyetja se si të fshini një mesazh në një vatsap nga një bashkëbisedues nuk është e rëndësishme, për shkak të faktit se të dhënat janë nga pajisja e dikujt tjetër. Siç është shkruar tashmë më lart nuk mund të fshihet. Por përdoruesi mund të disponojë lirshëm informacionin në pajisjen tuaj.

Për të hequr ndonjë mesazh nga biseda, duhet të klikoni mbi të dhe të mbani gishtin për disa sekonda. Një kuti e vogël dialogu do të shfaqet si përgjigje, duke ofruar një zgjedhje të hapat e ardhshëm :


Një kuti e vogël dialogu do të shfaqet si përgjigje, duke ofruar një zgjedhje të  hapat e ardhshëm  :

 • përgjigjem;
 • përpara;
 • kopje;
 • hequr.

Zgjedhja e artikullit të fundit, porosia e duhur ose skedari i mediave do të fshihet. E njëjta metodë mund të zgjedhë mesazhe të shumta. Për ta bërë këtë, zgjidhni çdo mesazh dhe klikoni në ikonën e plehrave.


Për ta bërë këtë, zgjidhni çdo mesazh dhe klikoni në ikonën e plehrave

Реклама

Популярные новости

Банки и финансы
Как просить деньги в долг, чтобы вам не отказали Да, ситуация, когда вам приходится занимать у кого-то деньги — не из приятных. Но, к сожалению, совершенно избежать ее не удается. Бывает, что нужно перехватить

Банк России выступил против закрытия микрофинансовых организаций
Правовой портал Петербурга  опубликовал сообщение, выражающее отношение Центробанка о новом законопроекте, в случае принятия которого микрофинансовые организации, существующие на территории Российской

На требование срочно запретить микрофинансовые организации Эльвира Набиуллина предложила альтернативу в виде постепенного сокращения подобных компаний
Июнь 30 2016 На недавно прошедшем заседании российской Госдумы широко обсуждалась актуальная и болезненная тема, касающаяся работы организаций микрокредитования (микрофинансовые организации). Помимо действующих

Система финансов, ее звенья
Система финансов в целом — это совокупность различных сфер финансовых отношений, в процессе которых образуются и используются различные денежные фонды. Понятие «система финансов» является развитием более

Займ от Е-Заем (E-Zaem), оформить быстрый микрозайм на карту от МФО Е-Заем, онлайн заявка на повторный кредит в микрофинансовую компанию в Москве
Случаи из собственной жизни, когда возникает срочная необходимость в деньгах, может вспомнить практически каждый человек. Пути к разрешению ситуации могут быть самыми разнообразными. Однако моментальные

Алхимия Финансов Джордж Сорос - Книга которую нужно прочитать
Проверенные брокеры: О Джордже Соросе Тактика поведения и все достижения такой личности, как Джордж Сорос , достойны восхищения. Этот биржевой спекулянт и филантроп доказал всем, что упорство

Финансовые термины. Словарь финансовых терминов
Эта публикация будет представлять собой краткий словарь финансовых терминов , которые должен знать и понимать каждый. В ней я обозначу основные финансовые термины , касающиеся личных финансов и семейного

Роль налогов в формировании финансов государства
  Отмечая значимую роль в формировании государственных финансов, следует отметить, что «для каждой общественно-экономической формации характерна присущая ей система государственных доходов, обусловленная

Ответы@Mail.Ru: кем можно работать закончив по специальности "Финансы и кредит"?
Natali Zuzu Мудрец (18702) Я закончила эту специальность и могу точно сказать кем работала и работаю я и мои друзья: - финансист на предпрятии, в перспективе - фин. менеджер; - в

Обучение в 2018 году на курсах и семинарах по финансам предприятия, оффшоры, курсы повышения квалификации
Семинары и курсы по финансам для директоров и руководителей соответствующих служб, менеджеров

Реклама

Календарь новостей