* Политика новости » Банки »

* *

Të drejtat e kategorisë A blejnë në Moskë. Pricemimi i lejes së drejtimit të motorëve

  1. Farë është kategoria A?
  2. Karakteristikat e fitimit të të drejtave të kategorisë A
  3. Oferta jonë:

Të gjitha të drejtat bazohen në policinë e trafikut
Aplikimet pa miratimin paraprak të menaxherit nuk pranohen. Të gjitha të drejtat bazohen në policinë e trafikut   Aplikimet pa miratimin paraprak të menaxherit nuk pranohen

Mimi është për 1 kategori.
Do 2 kategori = 22 000 f.
Do 3 kategori = 22 000 f.
Do 4 kategori = 22 000 f.
Do 5 kategori = 22 000 f.

Farë është kategoria A?

Të drejtat e kategorisë A ju lejojnë të drejtoni një automjet që peshon më pak se 400 kg. Nënkategoritë A1 përfshijnë motoçikleta, vëllimi i të cilave punon me motor me djegie të brendshme nuk i kalon 125 cm3. Fuqia e tyre maksimale nuk duhet të kalojë 11 kilovat. Nënkategoritë Motorola A1 ju lejojnë të kontrolloni pajisjet me fuqi të ulët me madhësi më të shkurtër dhe manovrim të shkëlqyeshëm. Ju duhet të keni të paktën 16 vjeç për të marrë lejen për të drejtuar automjete që i përkasin kësaj nënkategori. Të drejtat për nënkategorinë A2 motor ju lejojnë të drejtoni një motor të rëndë dhe të fuqishëm, një trackball, një mashtrim, etj. Ata janë lëshuar që në moshën 19 vjeç.

Karakteristikat e fitimit të të drejtave të kategorisë A

Në mënyrë që të kualifikoheni për një motor, ju duhet të regjistroheni në kurse, të merrni pjesë në klasa dhe të paguani të gjitha kontributet e nevojshme në një shkollë ngarje. Pas 6 javësh stërvitje dhe praktike, ju pranoheni në provim. Përveç kësaj, ju duhet të kaloni një komision mjekësor, dhe gjithashtu kërkon shumë kohë. Prandaj, në disa raste është më mirë të blini të drejtat e kategorisë A1 dhe të ngasni një motor brenda disa ditësh.

Oferta jonë:

  • Ju na kontaktoni, dhe ne fillojmë të angazhohemi në prodhimin e dokumenteve në ditën e aplikimit.
  • Ju nuk kërkohet të bëni parapagim. Ju paguani për të drejtat e kategorisë A1 (çmimi është i shënuar në faqe) pasi t'i keni marrë ato.
  • Ju nuk do të ekspozoni përfaqësuesit e policisë së trafikut, pasi të gjitha dokumentet lëshohen në forma zyrtare. Do të merrni jo kopje tipografike jo të lira, por dokumente origjinale.
  • Para se të blini të drejtat për një motor në Moskë, do të merrni një dokument mostër dhe do të jeni në gjendje të verifikoni saktësinë e futjes së të gjitha të dhënave.
  • Ju mund të kurseni kohë dhe para. Themimi i kategorisë së patentë shoferit "A" është shumë më i ulët se një trajnim i plotë në një shkollë ngarje.

Misioni ynë është t'ju ndihmojmë.

Ne e dimë që blerja e të drejtave të kategorisë A në Moskë mund të jetë e nevojshme për të gjithë. Ndoshta dokumentet tuaja kanë rënë në përçarje ose thjesht i keni humbur ato. Shumë njerëz që nuk kanë leje, janë në gjendje të menaxhojnë në mënyrë të përsosur një motor, kështu që ata nuk duan të kalojnë kohën në stërvitje në një shkollë me motor. Po kërkoni ku të blini një licencë për motor? Bëni një kërkesë dhe ne do të marrim peshën e vështirësive mbi veten tonë!

Farë është kategoria A?
Farë është kategoria A?
Po kërkoni ku të blini një licencë për motor?

Реклама

Популярные новости

Банки и финансы
Как просить деньги в долг, чтобы вам не отказали Да, ситуация, когда вам приходится занимать у кого-то деньги — не из приятных. Но, к сожалению, совершенно избежать ее не удается. Бывает, что нужно перехватить

Банк России выступил против закрытия микрофинансовых организаций
Правовой портал Петербурга  опубликовал сообщение, выражающее отношение Центробанка о новом законопроекте, в случае принятия которого микрофинансовые организации, существующие на территории Российской

На требование срочно запретить микрофинансовые организации Эльвира Набиуллина предложила альтернативу в виде постепенного сокращения подобных компаний
Июнь 30 2016 На недавно прошедшем заседании российской Госдумы широко обсуждалась актуальная и болезненная тема, касающаяся работы организаций микрокредитования (микрофинансовые организации). Помимо действующих

Система финансов, ее звенья
Система финансов в целом — это совокупность различных сфер финансовых отношений, в процессе которых образуются и используются различные денежные фонды. Понятие «система финансов» является развитием более

Займ от Е-Заем (E-Zaem), оформить быстрый микрозайм на карту от МФО Е-Заем, онлайн заявка на повторный кредит в микрофинансовую компанию в Москве
Случаи из собственной жизни, когда возникает срочная необходимость в деньгах, может вспомнить практически каждый человек. Пути к разрешению ситуации могут быть самыми разнообразными. Однако моментальные

Алхимия Финансов Джордж Сорос - Книга которую нужно прочитать
Проверенные брокеры: О Джордже Соросе Тактика поведения и все достижения такой личности, как Джордж Сорос , достойны восхищения. Этот биржевой спекулянт и филантроп доказал всем, что упорство

Финансовые термины. Словарь финансовых терминов
Эта публикация будет представлять собой краткий словарь финансовых терминов , которые должен знать и понимать каждый. В ней я обозначу основные финансовые термины , касающиеся личных финансов и семейного

Роль налогов в формировании финансов государства
  Отмечая значимую роль в формировании государственных финансов, следует отметить, что «для каждой общественно-экономической формации характерна присущая ей система государственных доходов, обусловленная

Ответы@Mail.Ru: кем можно работать закончив по специальности "Финансы и кредит"?
Natali Zuzu Мудрец (18702) Я закончила эту специальность и могу точно сказать кем работала и работаю я и мои друзья: - финансист на предпрятии, в перспективе - фин. менеджер; - в

Обучение в 2018 году на курсах и семинарах по финансам предприятия, оффшоры, курсы повышения квалификации
Семинары и курсы по финансам для директоров и руководителей соответствующих служб, менеджеров

Реклама

Календарь новостей