* Политика новости » Банки »

* *

Shtëpitë e Terraria prej druri. "Terraria": shtëpitë dhe tiparet e ndërtimit të tyre

  1. Shtëpitë e Terraria prej druri. "Terraria": shtëpitë dhe tiparet e ndërtimit të tyre Fillestarët...
  2. Dekorimin e dhomave
  3. njerëz
  4. Video: LP. Terraria Phone # 5 (Ndërtimi i një shtëpie në stilin modern)
  5. Video: TOP 5 ADSKI I BOSSVE TE KOMPLETEVE TE TERRARISE
  6. Video: Terraria // TOP-5 GJURAT RREZE

Shtëpitë e Terraria prej druri. "Terraria": shtëpitë dhe tiparet e ndërtimit të tyre

Fillestarët në lojë "Terraria" kanë një kohë të vështirë. E gjithë kjo nuk është aq e lehtë për t'u kuptuar. Megjithatë, nëse keni shumë interes në këtë lojë, atëherë ju do të kaloni një kohë të caktuar dhe do të shihni të gjitha. Sot kemi vendosur të flasim për një pyetje shumë interesante dhe popullore - si janë ndërtuar shtëpitë në "Terraria". Menjëherë do të doja të theksoja se nuk duhet të ndjekësh menjëherë pas udhëheqësve. Kjo është, duke u përpjekur për të ndërtuar një shtëpi të madhe dhe të bukur. Nëse jeni një rishtar, atëherë ndërtimi i banesës më të zakonshme do të jetë i mjaftueshëm, pas së cilës mund të përmirësohet gradualisht në çdo mënyrë.

Siç kemi thënë në hyrje, ne duhet, sa më shumë të jetë e mundur, të përshtasim terrariumin me karakteristikat e kafshëve që dëshirojmë të përhapim, kështu që ne duhet të preferojmë terrariumin vertikal të zhvillimit nëse duam të përfshijmë gjarpërin e keq apo gjysmë-Lori. Kjo formë do të na lejojë të futim një ose më shumë degë për të ndihmuar në ngjitjen e gjarprit, i cili përdoret për të vlerësuar degët dhe aktivitetet e tij. Gjithmonë, ky terrarium do të na lejojë të vendosim një burim nxehtësie, një gjarpër që jeton në pemë në natyrë përdoret për të prodhuar nxehtësi nga dobia e lartë dhe shumë pak nga burimi i nxehtësisë që vjen nga poshtë.

instrumente

Me qëllim që të ndërtohen dy shtëpi të thjeshta dhe të bukura në "Terraria" ju patjetër do të duhen një sëpatë. Rekomandohet gjithashtu të sigurohet një shumëllojshmëri e materialeve të ndërtimit dhe një vare. Para se të filloni ndërtimin e shtëpive në lojë "Terraria", së pari duhet të grumbulloni shumë dru. Në mënyrë që të merrni një shumë të burimeve, ju duhet të pres ato me një sëpatë. Duhet t'i kushtoni vëmendje balonave të heliumit. Në ndërtim ju do patjetër nevojë për helium. Që në fillim është e nevojshme të ndërtohet një pishtar. Tjetra, krijo një stol. Për të mbledhur sende të llojeve të ndryshme, ju duhet ta ktheni vëmendjen tuaj në fund të menusë. Vetëm kur të ndërtohet stol mund të filloni prodhimin e tullave prej druri. Ky material është pjesë integrale e procesit të ndërtimit të një shtëpie të re.

Për minierat tokësore apo edhe fundet, terrarija ideale do të zhvillohet horizontalisht duke përdorur një sipërfaqe sa më të madhe në fund të vetë terrarit. Ky lloj konformiteti është gjithashtu i përshtatshëm për mbivendosjen e dy ose më shumë Tes të të njëjtës madhësi.

Kur ata rriten, ata zhvillojnë një forcë të tillë që ata madje mund të lëvizin gota të rënda duke përdorur një pjesë të trupit të tyre. Problemet e ikjes janë kaq të mëdha; humbja e një kafshe që mund të lëvizë mund të rrëshqasë në gjoks, gjë që do ta bënte të panjohshëm, gjë që do të çonte në një vdekje të mundshme të kafshës. Nëse ikja ndodh jashtë, ka probleme reale, probleme të rendit publik, trazira të mundshme dhe ndryshime në marrëdhëniet e mira fqinjësore. Ndoshta mund të ndodhë që gjarpërinjtë që ikin dhe pastaj të gjejnë veten përsëri, duke paraqitur shkurtime dhe gërvishtje për shkak të trupit. Prandaj, ne gjithmonë duhet të sigurohemi që dritaret e xhamit ose dritaret e para janë gjithmonë të mprehta dhe kurrë nuk ndahen.

Dekorimin e dhomave

Në lojë Terraria në shtëpi mund të ndryshojnë mes vete jo vetëm në madhësi, por edhe në situatën e brendshme Në lojë "Terraria" në shtëpi mund të ndryshojnë mes vete jo vetëm në madhësi, por edhe në situatën e brendshme. Vetëm prej jush do të varet nga vendndodhja e objekteve. Në stol ju gjithashtu keni për të krijuar një karrige, tavolinë, dyer, muret prej druri që do të mbrojnë shtëpinë tuaj. Para se të ndërtojmë një shtëpi të re, ju rekomandojmë që fillimisht të ndani një numër të caktuar qelizash për ndërtim. Për një fillim ju keni mjaft dhjetë ose njëzet "masa". Mos harroni, ju duhet të merrni një katror, ​​për shembull, 10 x 10 qeliza në lartësi dhe gjerësi. Ju gjithashtu duhet të siguroni që të caktoni një vend për punëtorinë e ardhshme dhe magazinën tuaj, ku do të ruhen sende të ndryshme.

Duke pasur zgjedhjen, është e preferueshme që të ketë dy xhama rrëshqitëse horizontalisht në vend të një, me dy pika mund të hapim pjesën që ne duam për operacione periodike të pastrimit dhe mirëmbajtje Kjo do të jetë veçanërisht e dobishme në rastin e gjarpërinjve dhe kafshimeve.

Bolts mirë rrëshqitje janë në dispozicion për shitje me ose pa flokët. Mikroklimi i terrarisë është shumë i rëndësishëm dhe në të njëjtën kohë një faktor shumë delikat në mbarështimin e gjarpërinjve, në fakt, në kushte relativisht të vogla, temperaturat e larta luajnë një rol vendimtar dhe vetëm recirkulimi i duhur i ajrit mund të parandalojë shfaqjen e çështjeve të shumta. Është i njohur mirë, rrit dhe lehtëson përhapjen e patologjive të caktuara, dhe nëse kombinojmë lagështi të lartë, problemet rriten në mënyrë eksponenciale.

njerëz


Pjesëmarrësit me përvojë të projektit Terraria ndërtojnë shtëpi të mëdha në të njëjtën kohë, ndërkohë që një lojtar mund të ketë disa karaktere dhe, për këtë arsye, banesat Pjesëmarrësit me përvojë të projektit Terraria ndërtojnë shtëpi të mëdha në të njëjtën kohë, ndërkohë që një lojtar mund të ketë disa karaktere dhe, për këtë arsye, banesat. Jo shumë përdorues e dinë pse një shtëpi është e nevojshme në të gjitha. Në fakt, është e domosdoshme për banorët e NPC-së, mjekët, tregtarët, si dhe udhëzuesit. Çdo karakter kërkon kushte të veçanta. Për shembull, në mënyrë që një udhëzues për të jetuar në shtëpinë tuaj, duhet të keni një dysheme, një mur, disa sende të brendshme, një derë, si dhe dritë. Natyrisht, në një kohë ju nuk do të jeni në gjendje aq mirë të pajisni shtëpinë tuaj, pasi secili artikull do të kërkojë materiale të caktuara. Në lojë "Terraria" në shtëpi mund të ketë më shumë se një dhomë. Ju mund të pajisni në të një depo, një punëtori, si dhe mjedise shtesë që mund të krijohen sipas gjykimit tuaj. Procesi i ndërtimit mund t'i atribuohet një niveli kompleksiteti të thjeshtë ose të mesëm, varet nga madhësia e shtëpisë së ardhshme.

Format dhe bakteret gjejnë në kushte të tilla një "bujqësi" të frikshme! Në terrarium, ajri nuk duhet të ngecë kurrë dhe kondensimi që formohet në syza pas fogging duhet të zhduket brenda pak minutash. Nëse kjo nuk ndodh, terrari ynë është i dobët i ajrosur, dhe për këtë arsye ne duhet të ndryshojmë diçka. Vendndodhja e grilave ose avionëve të ventilimit duhet të bëhet në mënyrë të tillë që ata kurrë nuk duhet të korrespondojnë me njëri-tjetrin, në fakt duhet të vendosen asimetrisht.

Ajri i ngrohtë tenton të rritet dhe, nga njëra anë, vrimat do të jenë në anët e ulëta dhe të kundërta, ato do të jenë në krye, në mënyrë që ajri i nxehtë dhe i lagësht që ngrihet në terrarium është dëbuar nga jashtë. Nëse kemi dy ose më shumë terrariume, sigurohuni që nozzles nuk janë të mbyllura nga muri i terrarium fqinje. Dimensionet e rrjetave dhe vrimave në vrima duhet të jenë të tilla që të parandalojnë arratisjen e kites që ndodhen brenda terrariumit.

Fillestarët në lojë "Terraria" kanë një kohë të vështirë. E gjithë kjo nuk është aq e lehtë për t'u kuptuar. Megjithatë, nëse keni shumë interes në këtë lojë, atëherë ju do të kaloni një kohë të caktuar dhe do të shihni të gjitha. Sot kemi vendosur të flasim për një pyetje shumë interesante dhe popullore - si janë ndërtuar shtëpitë në "Terraria". Menjëherë do të doja të theksoja se nuk duhet të ndjekësh menjëherë pas udhëheqësve. Kjo është, duke u përpjekur për të ndërtuar një shtëpi të madhe dhe të bukur. Nëse jeni një rishtar, atëherë ndërtimi i banesës më të zakonshme do të jetë i mjaftueshëm, pas së cilës mund të përmirësohet gradualisht në çdo mënyrë.

Lagështia është shumë delikate, pasi lagështia e tepruar ose e tepërt mund të shkaktojë lehtësisht patologji delikate në një gjarpër, shpesh duke sulmuar sistemin e frymëmarrjes dhe duke kërkuar një protokoll trajtimi të gjatë dhe jo gjithmonë zgjidhës. Ky parametër është i vështirë për t'u trajtuar, sepse ndikohet drejtpërdrejt nga ngrohja e terrarit dhe ventilimit të tij. Në sajë të nxehtësisë, ne mund të marrim një sistem të shkëlqyeshëm që krijon lagështirë brenda terrariumit: vetëm vendosni një tas me ujë në zonën e nxehtë të terrarisë, duke lëvizur tasin pak a shumë, mund të marrim përmbajtjen e dëshiruar të lagështirës.

Video: LP. Terraria Phone # 5 (Ndërtimi i një shtëpie në stilin modern)

instrumente

Me qëllim që të ndërtohen dy shtëpi të thjeshta dhe të bukura në "Terraria" ju patjetër do të duhen një sëpatë. Rekomandohet gjithashtu të sigurohet një shumëllojshmëri e materialeve të ndërtimit dhe një vare. Para se të filloni ndërtimin e shtëpive në lojë "Terraria", së pari duhet të grumbulloni shumë dru. Në mënyrë që të merrni një shumë të burimeve, ju duhet të pres ato me një sëpatë. Duhet t'i kushtoni vëmendje balonave të heliumit. Në ndërtim ju do patjetër nevojë për helium. Që në fillim është e nevojshme të ndërtohet një pishtar. Tjetra, krijo një stol. Për të mbledhur sende të llojeve të ndryshme, ju duhet ta ktheni vëmendjen tuaj në fund të menusë. Vetëm kur të ndërtohet stol mund të filloni prodhimin e tullave prej druri. Ky material është pjesë integrale e procesit të ndërtimit të një shtëpie të re.

Një sistem i mirë, i cili krijon gjithashtu një efekt të mrekullueshëm të skenës, është përdorimi i një humidifier tejzanor, një mjegull të bukur në terrarium. Parimi i funksionimit është i thjeshtë: si në një altoparlant, rryma elektrike që kalon përmes një spirale në një magnet krijon dridhje që i dëgjohen veshit të njeriut, si dhe një rrymë me tension të ulët, por me një frekuencë shumë të lartë, shpejt lëkundet dhënësi që spërkat ujin, duke krijuar një ftohje të dendur çifte. Në praktikë, i gjithë sistemi përbëhet nga një transformator i tensionit të ulët që ndodhet jashtë terrarit dhe një konvertues i cili është i zhytur në një enë ku uji kurrë nuk duhet të dështojë.

Për minierat tokësore apo edhe fundet, terrarija ideale do të zhvillohet horizontalisht duke përdorur një sipërfaqe sa më të madhe në fund të vetë terrarit. Ky lloj konformiteti është gjithashtu i përshtatshëm për mbivendosjen e dy ose më shumë Tes të të njëjtës madhësi.

Kur ata rriten, ata zhvillojnë një forcë të tillë që ata madje mund të lëvizin gota të rënda duke përdorur një pjesë të trupit të tyre. Problemet e ikjes janë kaq të mëdha; humbja e një kafshe që mund të lëvizë mund të rrëshqasë në gjoks, gjë që do ta bënte të panjohshëm, gjë që do të çonte në një vdekje të mundshme të kafshës. Nëse ikja ndodh jashtë, ka probleme reale, probleme të rendit publik, trazira të mundshme dhe ndryshime në marrëdhëniet e mira fqinjësore. Ndoshta mund të ndodhë që gjarpërinjtë që ikin dhe pastaj të gjejnë veten përsëri, duke paraqitur shkurtime dhe gërvishtje për shkak të trupit. Prandaj, ne gjithmonë duhet të sigurohemi që dritaret e xhamit ose dritaret e para janë gjithmonë të mprehta dhe kurrë nuk ndahen.

Video: TOP 5 ADSKI I BOSSVE TE KOMPLETEVE TE TERRARISE

Dekorimin e dhomave


Në lojë Terraria në shtëpi mund të ndryshojnë mes vete jo vetëm në madhësi, por edhe në situatën e brendshme Në lojë "Terraria" në shtëpi mund të ndryshojnë mes vete jo vetëm në madhësi, por edhe në situatën e brendshme. Vetëm prej jush do të varet nga vendndodhja e objekteve. Në stol ju gjithashtu keni për të krijuar një karrige, tavolinë, dyer, muret prej druri që do të mbrojnë shtëpinë tuaj. Para se të ndërtojmë një shtëpi të re, ju rekomandojmë që fillimisht të ndani një numër të caktuar qelizash për ndërtim. Për një fillim ju keni mjaft dhjetë ose njëzet "masa". Mos harroni, ju duhet të merrni një katror, ​​për shembull, 10 x 10 qeliza në lartësi dhe gjerësi. Ju gjithashtu duhet të siguroni që të caktoni një vend për punëtorinë e ardhshme dhe magazinën tuaj, ku do të ruhen sende të ndryshme.

Një sistem tjetër, i përdorur veçanërisht në terrariume ku spërkatja periodike është e nevojshme, është një llak elektrik. Kjo pajisje heq ujin nga ena përmes një pompë elektrike dhe shpërndan atë me një ose më shumë hundë që e llakojnë atë në presion të lartë në terrarium. Modele të ndryshme me performancë të ndryshme janë në dispozicion për shitje me dhe pa timer, por me praktikë minimale nuk është e vështirë të ndërtoheni. Elementi më i rëndësishëm i sistemit është një grykë llak, pjesa tjetër përbëhet nga një pompë vibruese, zakonisht e përdorur për një makinë ekspres, dhe një tub me presion të lartë me pajisje të posaçme.

Video: Terraria // TOP-5 GJURAT RREZE

njerëz


Pjesëmarrësit me përvojë të projektit Terraria ndërtojnë shtëpi të mëdha në të njëjtën kohë, ndërkohë që një lojtar mund të ketë disa karaktere dhe, për këtë arsye, banesat Pjesëmarrësit me përvojë të projektit Terraria ndërtojnë shtëpi të mëdha në të njëjtën kohë, ndërkohë që një lojtar mund të ketë disa karaktere dhe, për këtë arsye, banesat. Jo shumë përdorues e dinë pse një shtëpi është e nevojshme në të gjitha. Në fakt, është e domosdoshme për banorët e NPC-së, mjekët, tregtarët, si dhe udhëzuesit. Çdo karakter kërkon kushte të veçanta. Për shembull, në mënyrë që një udhëzues për të jetuar në shtëpinë tuaj, duhet të keni një dysheme, një mur, disa sende të brendshme, një derë, si dhe dritë. Natyrisht, në një kohë ju nuk do të jeni në gjendje aq mirë të pajisni shtëpinë tuaj, pasi secili artikull do të kërkojë materiale të caktuara. Në lojë "Terraria" në shtëpi mund të ketë më shumë se një dhomë. Ju mund të pajisni në të një depo, një punëtori, si dhe mjedise shtesë që mund të krijohen sipas gjykimit tuaj. Procesi i ndërtimit mund t'i atribuohet një niveli kompleksiteti të thjeshtë ose të mesëm, varet nga madhësia e shtëpisë së ardhshme.

Është e këshillueshme që të përdorni ujë osmotik ose ujë të demineralizuar për të parandaluar mbylljen e hundës dhe jo për të ndotur gurin gëlqeror të terrarisë. Së fundi, le të mos harrojmë kurrë të mbajmë spërkatësin klasik dhe ekonomik në majë të gishtave tuaj. do ta bëjë atë shumë të dobishëm në kohë të caktuara, për shembull, intimitet me baltë apo rritje të padëshirueshme të temperaturës për shkak të kushteve atmosferike. Është ende e paqartë në Itali dhe ende i përshtatshëm vetëm për frikë të mëdha - ujëvarat artificiale: në këtë rast, një pompë elektrike e vogël zhytëse e përdorur në filtrat e akuariumit që tërheq ujë dhe e derdh mbi një mur të rremë shkëmbor.Kujdes, vetëm sot!

Реклама

Популярные новости

Банки и финансы
Как просить деньги в долг, чтобы вам не отказали Да, ситуация, когда вам приходится занимать у кого-то деньги — не из приятных. Но, к сожалению, совершенно избежать ее не удается. Бывает, что нужно перехватить

Банк России выступил против закрытия микрофинансовых организаций
Правовой портал Петербурга  опубликовал сообщение, выражающее отношение Центробанка о новом законопроекте, в случае принятия которого микрофинансовые организации, существующие на территории Российской

На требование срочно запретить микрофинансовые организации Эльвира Набиуллина предложила альтернативу в виде постепенного сокращения подобных компаний
Июнь 30 2016 На недавно прошедшем заседании российской Госдумы широко обсуждалась актуальная и болезненная тема, касающаяся работы организаций микрокредитования (микрофинансовые организации). Помимо действующих

Система финансов, ее звенья
Система финансов в целом — это совокупность различных сфер финансовых отношений, в процессе которых образуются и используются различные денежные фонды. Понятие «система финансов» является развитием более

Займ от Е-Заем (E-Zaem), оформить быстрый микрозайм на карту от МФО Е-Заем, онлайн заявка на повторный кредит в микрофинансовую компанию в Москве
Случаи из собственной жизни, когда возникает срочная необходимость в деньгах, может вспомнить практически каждый человек. Пути к разрешению ситуации могут быть самыми разнообразными. Однако моментальные

Алхимия Финансов Джордж Сорос - Книга которую нужно прочитать
Проверенные брокеры: О Джордже Соросе Тактика поведения и все достижения такой личности, как Джордж Сорос , достойны восхищения. Этот биржевой спекулянт и филантроп доказал всем, что упорство

Финансовые термины. Словарь финансовых терминов
Эта публикация будет представлять собой краткий словарь финансовых терминов , которые должен знать и понимать каждый. В ней я обозначу основные финансовые термины , касающиеся личных финансов и семейного

Роль налогов в формировании финансов государства
  Отмечая значимую роль в формировании государственных финансов, следует отметить, что «для каждой общественно-экономической формации характерна присущая ей система государственных доходов, обусловленная

Ответы@Mail.Ru: кем можно работать закончив по специальности "Финансы и кредит"?
Natali Zuzu Мудрец (18702) Я закончила эту специальность и могу точно сказать кем работала и работаю я и мои друзья: - финансист на предпрятии, в перспективе - фин. менеджер; - в

Обучение в 2018 году на курсах и семинарах по финансам предприятия, оффшоры, курсы повышения квалификации
Семинары и курсы по финансам для директоров и руководителей соответствующих служб, менеджеров

Реклама

Календарь новостей