* Политика новости » Банки »

* *

Dhe ne vetë me mustaqe, ose si të luftojmë fjalët

  1. Thuaj diçka fyese në përgjigje.
  2. Trego "pjesëmarrjen" (kuotat nuk janë rastësisht)
  3. Përqëndrohuni në ligësinë e dëshpërimit
  4. Bosi i vrazhdë? Ndryshoni taktikat

Vrazhdësi është një problem global, sepse me sjellje të dobëta dhe me fjalë të betuara ne mund të konkurrojmë kudo. Kjo mund të jetë një arkëtar në një dyqan, një punonjës banke, një fqinj i keq, fqinj dhe njerëz të tjerë në vende të ndryshme.

Kjo mund të jetë një arkëtar në një dyqan, një punonjës banke, një fqinj i keq, fqinj dhe njerëz të tjerë në vende të ndryshme

Nëse dikush me ju sillet vrazhdë dhe lejon veten të thotë fjalë të këqija për ju, ju duhet të dini se si të mbroni veten nga një borxh, si t'i luftoni fjalët . Dhe përdorimi i dhunës fizike si përgjigje është e parëndësishme, çnjerëzore dhe, përveç kësaj, e paligjshme. Dhe vajza e brishtë nuk ka të ngjarë të lëkundë grushtat e saj.

Thuaj diçka fyese në përgjigje.

Nëse shkoni, për shembull, në dyqan në oborr për të blerë bukë, dhe ka një shitës të dëmshëm dhe të vrazhdë që punon në atë ditë, mund të dalësh me disa fraza të ashpër në rrugën për në dyqan që mund të zëvendësohet nga një grua e vrazhdë nëse ajo papritmas dëshiron për të shpifur . Ju mund të përgjigjeni, për shembull, si kjo: "Sigurisht, kuptoj se burrat anashkalojnë anën, por ku jam unë?" . Dhe përgjigja mund të jetë diçka e tillë: "Unë mund të shoh pa syzet e mia që ju keni nerva në nervat tuaja, por sapo erdha për bukë" .

Trego "pjesëmarrjen" (kuotat nuk janë rastësisht)

Kur zëdhënësi derdh fjalë të pakëndshme për ju, tregoni atij, për shembull, "Nuk ka nevojë të bërtas kështu, të dashur, përndryshe do të zemërohesh. Më mirë të shpëtoje vetveten " . Shënimet e sarkazamit nuk do të kalojnë pa u vënë re . Megjithëse mund të ketë dy rezultate: ose agresori do të përpiqet të ikë nga sytë tuaj, duke u përballur me një rezistencë kaq të ashpër, ose do të vazhdojë të jetë i pasjellshëm me valë edhe më të madhe. Por përpjekja nuk është torturë.

Përqëndrohuni në ligësinë e dëshpërimit

Ju keni bërë një hairstyle mahnitëse dhe keni ardhur në punë, dhe atje kolegu juaj ziliqar është duke pritur për ju . Duke parë se sot je kaq elegante dhe e bukur, ajo mund të të zili për shkak të vrazhdësisë dhe talljes me qëllim të keq për ty. Por ju, gjithashtu, nuk jeni budallenj: turpërojeni kryerësin duke pararitur zilinë e saj para kolegëve të saj . Thuaj: "Ju duhet të keni thënë se jeni vetëm xheloz për mua" . Nuk ka nevojë për një përgjigje, flisni me qetësi, edhe pse një buzëqeshje mezi e perceptueshme mund të jetë rruga.

Bosi i vrazhdë? Ndryshoni taktikat

Nëse Hamidi është shefi juaj ose një person i respektuar në qarqet tuaja, kjo do të ndryshojë rrënjësisht gjërat. Lizoblyudstva nuk ka nevojë, por keqdashja këtu nuk është një udhëtim . Vetëm me qetësi thuaj "Më vjen keq, por unë duhet të të lë". Do të jem i lumtur të vazhdoj bisedën edhe një herë, " të largoheni dhe të largoheni shpejt . Pse prishin bosi Marrëdhëniet ? Pas të gjitha, ai mund të shkarkojë. Epo, ju mund ta bëni këtë, jo të gjithë njerëzit në botën tonë janë aq të bardhë dhe me gëzof si ju.

Bosi i vrazhdë?

Реклама

Популярные новости

Банки и финансы
Как просить деньги в долг, чтобы вам не отказали Да, ситуация, когда вам приходится занимать у кого-то деньги — не из приятных. Но, к сожалению, совершенно избежать ее не удается. Бывает, что нужно перехватить

Банк России выступил против закрытия микрофинансовых организаций
Правовой портал Петербурга  опубликовал сообщение, выражающее отношение Центробанка о новом законопроекте, в случае принятия которого микрофинансовые организации, существующие на территории Российской

На требование срочно запретить микрофинансовые организации Эльвира Набиуллина предложила альтернативу в виде постепенного сокращения подобных компаний
Июнь 30 2016 На недавно прошедшем заседании российской Госдумы широко обсуждалась актуальная и болезненная тема, касающаяся работы организаций микрокредитования (микрофинансовые организации). Помимо действующих

Система финансов, ее звенья
Система финансов в целом — это совокупность различных сфер финансовых отношений, в процессе которых образуются и используются различные денежные фонды. Понятие «система финансов» является развитием более

Займ от Е-Заем (E-Zaem), оформить быстрый микрозайм на карту от МФО Е-Заем, онлайн заявка на повторный кредит в микрофинансовую компанию в Москве
Случаи из собственной жизни, когда возникает срочная необходимость в деньгах, может вспомнить практически каждый человек. Пути к разрешению ситуации могут быть самыми разнообразными. Однако моментальные

Алхимия Финансов Джордж Сорос - Книга которую нужно прочитать
Проверенные брокеры: О Джордже Соросе Тактика поведения и все достижения такой личности, как Джордж Сорос , достойны восхищения. Этот биржевой спекулянт и филантроп доказал всем, что упорство

Финансовые термины. Словарь финансовых терминов
Эта публикация будет представлять собой краткий словарь финансовых терминов , которые должен знать и понимать каждый. В ней я обозначу основные финансовые термины , касающиеся личных финансов и семейного

Роль налогов в формировании финансов государства
  Отмечая значимую роль в формировании государственных финансов, следует отметить, что «для каждой общественно-экономической формации характерна присущая ей система государственных доходов, обусловленная

Ответы@Mail.Ru: кем можно работать закончив по специальности "Финансы и кредит"?
Natali Zuzu Мудрец (18702) Я закончила эту специальность и могу точно сказать кем работала и работаю я и мои друзья: - финансист на предпрятии, в перспективе - фин. менеджер; - в

Обучение в 2018 году на курсах и семинарах по финансам предприятия, оффшоры, курсы повышения квалификации
Семинары и курсы по финансам для директоров и руководителей соответствующих служб, менеджеров

Реклама

Календарь новостей